Informasjon om utleiehytter

|

Hyttene ligger spredt omkring i Stor-Elvdal kommune fra Steinvik i sør til Atndalen i nord. Det er gode muligheter for jakt og fiske i nærområdet der den enkelte hytte er lokalisert. Størrelse og standard på den enklete hytte er varierende.

Her er en oversikt over hyttene med en kortfattet presentasjon. Klikk på lenkene for å få mer informasjon om den enkelte hytte.

Rypehytta

thumb rypebua1s

Lemkoie på 20 m². Oppholdsrom med 5 sengeplasser, gang og tørkerom. Beliggenhet på Trønnes vestfjell. Kort vei til snaufjellet.

 


Malmhytta

thumb Malmbua nybeiset

Nyoppusset koie i reisverk, 50 m². Oppholdsrom med 6 sengeplasser, gang og tørkerom. Beliggenhet øst for elva Atna, mellom tettstedet Atna og Sollia.

 


Frilandshytta

thumb frilandskoia2

Koie på 35 m2. 6 sengeplasser og isolert gang med kjøkkenbenk. Ca. 10 km. nord for Koppang og 1 km. fra RV.3. Flott utsikt over Glommadalføret.

 


Tiurhytta

thumb tiurkoia

Lemkoie på 25 m2. Oppholdsrom med 4 sengeplasser, gang og tørkerom. Ligger på en høyde ca. 200 m. fra RV. 3 og ca. 500 m. fra Glomma. Ca. 1 km. nord for Tiurn kro.v

 


Skihytta

thumb skihytta

Isolert koie på 20 m2. Oppholdsrom med 3 sengeplasser. Beliggenhet Trønnes Gammelseter ved Vinjevegen. Kort veg til snaufjellet.

 


Gravenghytta

thumb gravengkoia orginal

Tømmerkoie i god stand, 26 m2. Oppholdsrom med 5 sengeplasser og gang med kjøkkenbenk. Beliggenhet på Sætre gardsteig, Steinvik.

 

 

Kategori: