Tryvang sør

Hyttefeltet Tryvang Sør er en fjellidyll på ca 800 meter over havet med flotte sol og utsiktsforhold. Området byr på flotte fiskevann, fjellturer, gode muligheter for jakt og bærsanking. Skiløypene prepareres hyppig i skisesongen, det ligger fiskevann rett ved Tryvang Sør og det er muligheter for småviltjakt. 

Midt imellom Oslo og Trondheim

Stor-Elvdal kommune ligger i Hedmark fylke, nesten midt imellom Oslo og Trondheim. Kommunen grenser i nord mot Folldal og Alvdal, i øst mot Rendalen, i sør mot Åmot og Ringsaker, i vest mot Øyer og Ringebu, og i nordvest mot Sør-Fron.

Nærmiljøet

Kommunesenteret ligger ca 3 km fra avkjøring RV3. Avstander fra Oslo (230 km), Gardermoen (157 km) Trondheim (270 km). 


Vinjevegenområdet er et rolig fjellområde for deg som liker tradisjonelt friluftsliv omgitt av stillhet og uberørt natur. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet til Tryvang Sør.

Fantastiske friluftsmuligheter året rundt

Det er fantastiske friluftsmuligheter til alle årstider med skiturer til Fampehøydene innover mot Ringebufjellet. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og veier som er ypperlige til fotturer og sykkel. Om vinteren er det oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet til Tryvang Sør.

Tomtekart

Annonse på finn.no

Friluftsliv

Stor-Elvdal

Kontakt oss

Det gode liv

KF Stor-Elvdal kommuneskoger forvalter 200 000 daa skog og utmark. Vi har hyttetomter til salgs i to hyttefelter, Tryvang Sør og Tryvang Øst. Attraktive tomter på fjellet og dalen. Et eldorado for friluftsliv, jakt og fiske.

Besøk vårt kontor

+47 958 87 099

Storgata 120.
2480 Koppang